Cristinel Manolache, candidatul PSRO la Primăria Bacău, răspunde acuzațiilor nefondate ale PSD-ului, publicate de cotidianul Deșteptarea miercuri, 1 iunie 2016: „Oamenii care nu au făcut nimic în viața lor, nu știu cum să muncească sau cum să clădească o afacere, nu se pot promova în campania electorală decât prin minciuni. Așa știu ei că se câștiga voturi.”

Manolache prezintă, în exclusivitate pentru cotidianul Deșteptarea, Certificatul de Atestare Fiscală din care reiese foarte clar că nu are nicio datorie la bugetul consolidat al statului: „Controalele de la ANAF sunt obișnuite pentru oamenii de afaceri, dar se fac pentru ultimii 5 ani fiscali. La SC Royal Plast SRL, controalele s-au desfășurat pentru ultimii 10 ani fiscali, dar nu vreau să intru în detalii. Întotdeauna am fost corect și mi-am plătit toate dările, iar Certificatul de Atestare Fiscală vă va confirma acest lucru”.

certificat-1

PUBLICITATE

În ceea ce privește averea lui Cristinel Manolache, acesta a declarat: „Timp de 8 ani de zile am muncit departe de țară, dar nu mă pot plânge din cauza banilor. Salariul a fost motivant și destul de consistent pentru acele vremuri. Când m-am întors, am investit acești bani în Bacău, mi-am deschis propria afacere, deci toate veniturile mele au fost din mediul privat.” El a mai specificat că acest comportament al PSD-ului constituie și un atac la mediul privat, la cei care crează locuri de muncă și care își plătesc toate taxele: „De asta ei nu vor putea atrage niciodată investitori în Bacău, pentru că folosesc imaginea instituțiilor statului în folosul lor și încearcă intimidarea celor care își doresc să muncească în acest oraș.”

„Singura avere pe care nu o pot explica este bucuria imensă pe care mi-o dă familia, soția și copilul meu, care, deși sunt afectați de aceste mizerii, sunt mereu alături de mine.”

PUBLICAT LA COMANDA PSRO, CUI 21160065

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.