Cristian Postolache se retrage de la SC Bacau

6

Victorioasa sâmbata, cu 4-1 impotriva celor de la Olimpic Cetate Râsnov, divizionara C Sport Club Bacau ramâne intr-o situatie delicata: atât din punct de vedere sportiv, cât si financiar. Gruparea pregatita de Cristi Haisan ocupa ultimul loc in clasamentul Seriei I, cu un pasiv de patru puncte.

Handicapul este rezultatul depunctarilor in serie dictate de Comisiile FRF in cazul litigiilor financiare pe care Sport Club le are cu fostul sau mijlocas Alexandru Tutu si cu colega de serie CSM Pascani.

De la finalul saptamânii trecute, SC Bacau a pierdut si sprijinul financiar al doctorului Cristian Postolache, care si-a anuntat retragerea de la clubul ce a fost prezidat pâna vara trecuta de Cristi Ciocoiu.

“Domnul doctor Postolache nu doreste sa mai fie considerat drept finantator al echipei. Dânsul a incercat sa ajute clubul, insa datoriile acumulate de fosta conducere a complicat lucrurile, dovada si depunctarile pe care tot ni le aplica Federatia.

Incercam sa atragem sponsori pentru a ne continua activitatea, insa e greu”, a declarat conducatorul Sport Clubului, Sebi Pauceanu, care a precizat ca echipa nu se va retrage din campionat pâna la finalul turului: “De incheiat turul, sigur il incheiem. Ce va fi de la iarna incolo, vom mai vedea”.

Sâmbata, in etapa a 14-a a Ligii a III-a, SC Bacau se va deplasa la Chiscani, pentru jocul cu Sportul din localitate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Alea sunt singurele datorii ale SC-ului? 10.000 euro la Pascani si litigiile cu ala? Daca da, cu un investitor serios nu ar parea atat de greu de rezolvat problemele financiare. Sportiv, da, nu cred ca mai sunt sanse, iar sponsori greu de gasit. Tind sa cred ca in vara primaria putea face mai mult pentru SC, doar ca nu s-a vrut. Promisiuni ca in fiecare an. Cum am spus de fiecare data, daca vrem fotbal primaria nu are cu ce sa ajute, ca oricum stadionul nu il mai fac in urmatorii 15 ani. Bine ca totusi suntem oras al sportului.. jenant

  2. Daca Aerostar nu vrea sa promoveze, daca SC-ul se va inchde, iar CSSM nu prea stie ce vrea, ramane sa urmarim copii si juniorii pe stadioane, ca apoi sa-i dam la Foresta Suceava sau la alte echipe. Vor prima sporturile “de masa”. Si, daca ne-am lamurit cu fotbalul bacauan, deoarece in urmatorii 4 ani nu vom avea echipa de liga 2, va recomand fotbal la TV, apoi site-urile “Soccerway” (pe care puteti intra in orice meci de pe glob din primele 2 serii din campionate, in meciuri internationale ale nationalelor, ale echipelor de club in UCL, EL s.a.m.d. Aveti si datele tuturor jucatorilor din loturile echipelor, permanent actualizate. Apoi, Liga 1, Liga 2 Pro Sport, GSP, Digi Sport… Mult succes !

  3. E dureros ce se intampla cu fotbalul bacauan! Stadion nu, echipa nu, baze sportive functionale putine, centre de copii si juniori pe masura bazelor sportive functionale etc. Nu stiu de unde s-a adunat atata ura pentru fotbalul bacauan! Discutia e foarte lunga si inutila pentru ca nimeni nu mai da doi bani pe fotbal! Primaria nu spune nimic, iar firmele bacauane nu doresc sa se implice! Ne ramane doar sa ne rugam ca Aerostar sa doreasca si sa poata sa pastreze clubul de fotbal! PS: Daca as avea bani, as lua eu in fraie fotbalul bacauan! Dar nu am, sunt un om din multime, eternul angajat, ce nu are nicio “matusa Tamara”! 🙁

  4. Din pacate cam asta e rodul politicii duse vreme de 12 ani de marele primare Romeo Stavarache, neasemuit iubitor al sportului si luminat ginditor. In ce priveste datoriile ASC-ului, acestea pentru care sunt depunctati acum la Federatie reprezinta un mizilic. ASC-ul este datoare si la Goian si la Primarie (datorii facute cu largul gir al lui Stavarache) si la fostul antrenor Cristi Popovici si chiar la dr. Postolache. Sa nu uitam ca in vremea in care a fost Stavarache la butoane s-au desfiintat mai multe echipe bacauane si nu doar de fotbal, ci si de handbal: baietii de la Stiinta MD si fetele de la CSM 2010. Tin sa repet, acum culegem roadele la ce a semanat Stavarache, care era foarte laudat de TV, in ziare si de blogarii de casa. Chiar uitam asa de usor?

LĂSAȚI UN MESAJ