La invitatia Ministerului Familiei, Copiului, Tineretului, Culturii si Sportului din Germania si a fundatiei Sports for Europe, presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Bacau, Cristian Sava va participa in perioada 25-27 noiembrie la cea de-a doua editie a workshopu-ului international “EU Sport Dialog”, având ca subiect “dezvoltarea unor politici de actiune pentru cluburi si asociatii sportive”.

La aceasta intâlnire de lucru vor participa reprezentanti ai mai multor tari europene, ministrul Familiei, Copilului, Tineretului, Culturii si Sportului din Germania, Christina Kampmann, Presedintele Federatiei de Tineret si Sport, Walter Schneeloch, primaul orasului Kamen, Hermann Hupe, dar si cei doi presedinti ai fundatiei Sports for Europe, Hermann Korfmacher si Gundolf Walaschewski. “In cadrul acestei reuniuni vor fi abordate diferite probleme legate de structura cluburilor si a asociatiilor sportive din Europa.

Cât priveste forul pe care il voi reprezenta, la cerinta organizatorilor am pregatit o prezentare in power point referitoare la ceea ce inseamna Asociatia Judeteana de Fotbal Bacau, de la infiintare si pâna azi, cu proiectele derulate, dar si cu actiuni viitoare”, a declarat presedintele AJF Bacau, Cristi Sava.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ