De marți, noul antrenor al divizionarei C băcăuane Aerostar este Cristi Popovici.

Ultima dată la Foresta Suceava, echipă de care s-a despărțit din cauza problemelor de ordin financiar, Popovici îl înlocuiește pe banca „aviatorilor” pe Mișu Ionescu.

Popovici va avea ca obiectiv intermediar clasarea pe locul 3, ținta finală a Aerostarului fiind promovarea în eșalonul secund.

PUBLICITATE

De altfel, în această vară, băcăuanii au operat o serie de transferuri de marcă, aducându-i pe portarul romașcan Hărăguță și pe foștii jucători ai Sport Clubului, Mihălăchioae, Vraciu și Andrei Pavel.

Cristi Popovici va conduce miercuri primul antrenament în calitate de tehnician al Aerostarului.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. In sfarsit a adus si Aerostaru un antrenor local si cu care vrea sa promoveze in liga a 2 a…ca pana acum sa adus din provincie si nu avea nici un obiectiv clar sau poate nici conducerea nu si dorea acest lucru …Baftă Cristi sa urci cu Aerostaru cat mai sus macar in B sa mai audă lumea si de noi sa vada ca fotbalul nu a murit La Bacău …te voi sustine sufleteste tocmai de la Giurgiu poate peste doi ani va fi meci în liga 1 Astra -Aerostar ce frumos suna …SUCCES…Hai Aerostar

  2. Consider că aducerea lui Cr.Popovici pe banca Aerostarului este meritul lui D.Damaschin și al conducerii fabricanților de avioane, adică al celor ce cotizează cu adevărat. Deci noroc de ”aviatori” că țin steagul fotbalului băcăuan (încă) să mai fluture. De la ”înscăunarea” lui R.Stavarache pe ”jilțul” administrației, fotbalul și sportul băcăuan au murit. Nu mai vorbesc de infrastructura sportivă.
    Felicitări d-le Damaschin ! Baftă multă Cr. Popovici !

LĂSAȚI UN MESAJ