Anuntul oficial se lasa asteptat, intrucât acesta ar putea sa nu fie reprezentantul UNPR, cum a fost pâna acum in functia de consilier local.

Manolache a anuntat la inceputul saptamânii ca isi depune mandatul din Consiliul Local si contactat telefonic a spus doar ca „voi candida la Primarie, dar prefer sa fac un anunt la momentul potrivit”.

In acelasi timp, pe site-ul sau oficial a fost pornit un cronometru care indica in 21 de zile un anunt important si o schimbare la fata a paginii.

Cristi Manolache sau Legionarul cum este cunoscut bacauanilor a candidat si in 2012 la primarie, din partea Partidului Ecologist.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

19 COMENTARII

  1. Eu ştiam că legiunea e o armată de mercenari, adică de ucigaşi a căror singură cauză demnă de urmat e banul. Îl mai votez odată pe Şpagarache chiar dacă nu candidează

    • Ai fost prost informat amice.. A rezista pe termen lung intr-o unitate de lupta (compagnie combat) in Legiune, necesita ceva mai mult decat motivatia financiara. Nimeni nu spune ca banii nu sunt un motiv, dar nu sant singurul motiv. Deasupra la tot e dorinta de a fi un soldat f bun intr-un corp de armata de elita.

  2. Uite ca noi …si te asigur ca nu suntem putini..votam cristi manolache…domnu dani dvs puteti vota cu cine vreti dar sa stiti ca nu mai putem fi prostiti..gata.bacauanii sau trezit si vom vota bacau…vom vota omu potrivit pt bacau …pai acum 2 ani erau pe toate panourile impreuna stavrosu..luchian baiat cu bun simt dar nu trebuia sa se amestece cu candidatura si necula …nu dansii se promovau intre ei??? Si ne prosteau cu fel de fel de minciuni.gata.fiecare sa voteze cum vrea dar sa voteze .sa iasa din casa la vot…si daca vor vrea sa voteze cristi manolache mai bine…

  3. ce gluma buna! ciocoflenderul asta primar? un stavarache chel…nimic in plus…curva politica , sare de la un partid la altul, demisioneaza ca sa candideze iar…dezgustator! …faptul ca are sustinatori. el este, asa cum este…dar cei care il sustin merita un control psihiatric.

  4. Membru in partidul generalului de “carton presat” Oprea ?? Sper ca nu are aceleasi apucaturi ca si domnul “interes national ” ! Sincer nu cred ca un partid care da maxim 3 % poate avea un primar in localitatea Bacau ! UNPR-ul este pe tobogan ca si seful partidului !

  5. Olandezu’ voteaza manolache…a inceput deja…faci ca de obicei? Te duci sa-i lingi talpile sa-ti scape ceva lovele sa-i aduci voturi din tache? Asa cum ai facut anterior? Stai linistit, nu are nicio sansa. Da’ am auzit ca-i mana larga, poate-ti da vreo ciorba la el la crasma. Lingaule!

  6. Parerea mea…… nu este nici unul bun dar decat cu rau mai bine fara rau ……. jocurile sunt facute deja dupa cum se vede …… stavarache candideaza ca independent si o sa abe succes ca prostimea e mare si de partea lui, luchian ar fi el bunisor dar nu-l vad sa aibe mare succes si manolache nu cred sa aibe un mare succes … dupa parerea mea turul 2 stava cu luchian si primar tot stavarache….. nu il vreau dar e mafie mare si prostimea e cu carul

  7. Bună seara, se pare că Moldova rămâne “Ţara lui Papură-vodă”, cea mai barbară zonă! Când veţi învăţa să vă exprimaţi nu elevat, ci paşnic? Ce oferă băieţii? că Stavarache ştim ce dă: un cazier, însămânţare de dale, în perimetru de 100 de m 9 bănci, lipsă la audienţe, deci comunicare, transparenţă ioc aroganţă, indolenţă şi laşitate etc. Să-l primim cu ouă şi roşii că se poartă şi în America.

LĂSAȚI UN MESAJ