Palatul Copiilor Bacău vă invită marți, 15 decembrie 2015, la Teatrul Municipal ”Bacovia”, de la ora 16.00, să vă bucurați de atmosfera Sărbătorilor de iarnă la cea de-a IV-a ediție a spectacolului de colinde, datini și obiceiuri ”Crăciun luminat, Crăciun la Palat”.

Vor urca pe scenă pentru a vă încânta cu talentul lor artistic Grupul Vocal Folcloric ”Stejărelul”, condus de profesorul Mihai Bârjoveanu, coordonator al Cercului de muzică populară, copii de la Cercurile de muzică ușoară, conduse de profesorii Claudiu Filip și Emil Iftime, tinerii actori de la Cercul de Teatru, coordonat de prof. Adrian Radu Vasiliu, și elevii de la Cercul de Dans modern, îndrumați de prof. Radu Petrică.

“Invitatul nostru la eveniment, Ansamblul Folcloric “Ciucurelul”, coordonat de prof. Pricopie Mitică, ne va bucura cu prezentarea unor obiceiuri românești de iarnă” – se arata intr-un cominicat primit la redactie.

PUBLICITATE

Intrarea este LIBERĂ.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ