16 iulie 2024
Zona zeroFapt diversCoșurile cadou de la FineStore, cele mai inspirate alegeri corporate pentru zile...

Coșurile cadou de la FineStore, cele mai inspirate alegeri corporate pentru zile onomastice! Cadourile care nu au doar gust bun, ci și bun gust!

Aveți mai mulți apropiați care își sărbătoresc onomastica în perioada următoare? Este greu să-i mulțumești pe toți cu câte un cadou special, dar nici nu vrei ca Nicolae, Ștefan, Vasile sau Ion să se simtă ignorat? Discută cu alți colegi pentru a le face un dar colectiv. Și ce idee mai bună pentru un cadou corporate decât un coș cadou elegant și bogat de la FineStore, de care sărbătoritul să se poată bucura în tihnă în acest sezon?

O idee deosebită este un coș cadou Flavours Time, de exemplu, ale cărui arome te portă pe târâmuri magice din toată lumea. Un lichior Mozart Gold Chocolate Cream te face să simți din plin savoarea iernilor din Salzburg, un prosecco efervescent Ca’ Belli Extra Dry te poartă prin Italia, la fel și cafeaua intensă, trufele fantezie te duc apoi pe aripile gustului fin în Franța, iar fursecurile cu unt îți oferă o experiență daneză autentică.Aveți un șef cu nume de sfânt care merită din plin să știe că-l apreciați? Puteți pune mână de la mână și să-l impresionați de Sărbători cu un coș cadou “construit” în jurul unui elegant coniac Frapin, care nu are doar gust bun, ci și bun gust. Licoarea premium și premiată poate lăsa fără cuvinte chiar și un șef care de cele mai multe ori e greu de impresionat, iar gustările gourmet, deserturile, ceaiul și cafeaua ar putea îndulci pe oricine.

Băuturi fine pentru colegi deosebiți, la FineStore

De ziua onomastică sau poate de Secret Santa, colegii de serviciu merită cadouri deosebite, pentru că ei sunt familia de la birou. Cauți cadouri bărbați? Cadouri femei? La FineStore găsești de toate, pentru toate gusturile și toate buzunarele.

Crystal Head vodka, ingenioasă și intrigantă, este un cadou genial pentru acel coleg care e sufletul petrecerii în birou. Ce o face cu adevărat specială? Savoarea de piersică bine coaptă și calitatea superiorăa datorată porumbului special selecționat și apei de izvor din Newfoundland, Canada. Apoi, faptul că este îmbuteliată într-o sticlă originală, în formă de craniu, simbol al puterii, intuiției, cunoașterii și, poate paradoxal pentru unii, al vieții. Un ambalaj la fel de deosebit ca și procedeul de distilare și filtrare. Crystal Head se obține după şapte filtrări, din care trei se realizează prin straturi de cristale semipreţioase, cunoscute ca diamante Herkimer, pentru a obţine un sortiment de o puritate extraordinară.

Un vin Gerard Bertrand, originar din Franța, este mai mult decât un cadou, este, de fapt, o experiență aparte, grație buchetului splendid ce se armonizează perfect cu arome generoase, puternice și elegante deopotrivă, ce te poartă într-o călătorie senzorială intensă.

Rom Captain Morgan sau AH Riise, vodka Mont Blanc sau AU, Tequila Rose sau alte mărci de lichior, coniac elegant Frapin, brandy Brâncoveanu, vinuri de calitate indiscutabilă, băuturi tradiționale – FineStore are o mulțime de idei de cadouri bărbați pentru o zi importantă sau pentru a fi puse sub bradul de Crăciun.

Pentru doamne, puteți alege o șampanie Gosset sau un lichior cu gust de Irlanda și ambalaj retro precum Shanky’s Whip. Un gin G’Vine Floraison, ale căruia arome complexe aduc iernii un pic din prospețimea anotimpului călduros, poate fi un cadou inspirat pentru o colegă de ziua onomastică sau de Secret Santa.

Gama bogată de băuturi alcoolice de la FineStore este sursă de inspirație și pentru cadouri corporate și pentru cadouri Crăciun, dar nu ezita să te gândești și la tine! Comandă online cele mai bune băuturi alcoolice care să-ți facă zilele mohorâte de iarnă mai suportabile și sărbătorile mai pline de gust, și totul va ajunge la tine rapid, prin curier. Dacă mai pui la socoteală și faptul că transportul e gratuit la comenzi cu valori ce depășesc 199 de lei, oriunde în țară, chiar nu ai putea face o afacere mai bună în acest sezon!

 spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri