Oricum o interpretezi, oricâte scuze cauti, problema apei potabile a orasului, siguranta alimentarii continue si asigurarea igienei celor peste 150.000 de locuitori ai Bacaului le descoperi in curtea fostei administratii. “Sa redam Bacaul bacauanilor”, “Bacaul, campion la atragerea de fonduri europene” au fost doar slogane electorale, scoase din inventarul propagandistic, la fiecare campanie electorala.

Sa preiei o investitie de miliarde de lei aproape la cheie, numai buna, si ea, de fluturat in fata electoratului, ca realizare proprie, si sa nu realizezi ca aductiunea trebuie finalizata pâna in oras, sa stai 10 ani cu o bomba sub scaun si sa nu faci nimic din motive care tin de orgoliu, de prostie, ca altfel nu pot sa-i spun, tine de domeniul patologicului.

Exista in structura unor oameni acel vierme care roade pâna la rarunchi si produce ura, dusa pâna in pânzele albe, chiar daca, constient fiind, produci, prin deciziile tale, disconfort si necazuri propriilor concetateni, alegatorilor tai de buna credinta, in loc sa continui ce ai mostenit.

PUBLICITATE

Este de-a dreptul scandalos, primar fiind, cu un consiliu majoritar favorabil, cu o companie plina de bani, cea care administreaza reteaua de apa a orasului, având deschidere spre fondurile europene, care, mai ales pentru asemenea investitii, se aproba cu o mai mare usurinta, sa ai lânga tine un director apropiat de partidul pe care il conduci si sa nu aplici pentru inlocuirea ultimilor 17 kilometri din reteaua de aductiune, de la Stejaru pâna in Bacau, devine aproape imposibil de inteles.

Avarii pe acest tronson au fost si pe timpul fostului primar Stavarache, si inca foarte multe, insa nu a declansat semnalul de alarma, politica si acuzele fiind indreptate tot catre fosta administratie, fara argumente, fara suport in realitate, doar ca sa dea bine imaginii unui primar extrem de orgolios, ranchiunos peste poate, insa fara orizont si strategie pe termen mediu si lung. Asa se face politica in Bacau, demolarea si negarea trecutului, exacerbarea propriilor actiuni, dublate de un alt principiu pagubos: nu faci nimic, insa vezi paiul din ochii altora.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ