Sâmbata, la ora 12, Cosmin Necula, deputat PSD, s-a prezentat la Biroul Electoral de Circumscriptie Municipala nr. 1 Bacau (BECM) pentru a-si depune candidatura la functia de primar al Bacaului.

El a venit insotit de echipa care il sustine, mai exact de social-democratii care candideaza pentru Consiliul Local (CL) al Municipiului Bacau.

CL Bacau este format din 21 consilieri. Primii 21 pe lista depusa de social-democrati la BECM pentru CL Bacau sunt Codrin Costan, Madalin Pârâianu, Ioana Dinu, Adrian Gavriliu, Gabriel Stan, Claudiu Ambrosie, Dumitru Stângaciu, Valentin Palea, Cristina Breahna, Doina Dragomir, Vasile Luca, Gh. Danila, Mihaela Ciocodei, Marius Capusa, Laur Sova-Gâtu, Enula Pricopoaea, Victor Berca, Anca David, Codrut Hlandan, Ana Seres si Rodica Acsinte.

PUBLICITATE

[wonderplugin_gallery id=”512″]

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.