Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a murit, luni, în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău.

El a ajuns de mai multe ori la spital, el suferind şi de diabet şi probleme cardiace.

Corneliu Vadim Tudor (n. 28 noiembrie 1949, București – d. 14 septembrie 2015, Bucuresti) a fost un scriitor, politician și jurnalist român.

PUBLICITATE

A fost fondatorul Partidului România Mare (cunoscut ca PRM) și membru al Parlamentului European.

A fost discipolul scriitorului Eugen Barbu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace. N-ar fi de mirare ca Vadim sa fi fost omorat prin iradiere sau alte mijloace din astea subtile. De aici probabil s-a imbolnavit de inima si a facut infarct mortal. 65 de ani nu e o varsta la care sa mori asa subit de inima. Nu am fost niciodata o fana a lui Vadim, mai ales din cauza impulsivitatii lui si duritatii lui din discursuri, dar totusi trebuie sa recunosc ca pentru un lucru il respect foarte mult: curajul de a nega categoric calomniile ce ni s-au adus noua romanilor, ca neam, cum ca am fi exterminat sute de mii de oameni nevinovati pentru vina de a fi de etnie evrei in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Foarte clar a spus ca nu va admite asta / minciuna asta niciodata despre neamul sau romanesc, pentru ca-si iubeste neamul. Astea au fost chiar cuvintele lui. Mai sunt si alte lucruri de admirat din ce-a spus el, probabil, dar cu asta a dovedit ca are curaj, chiar daca a fost criticat foarte aspru apoi de organizatiile gen Ellie Wiesel si compania. Sa fie oare o simpla coincidenta faptul ca a murit de infarct Vadim Tudor chiar la scurt timp, o luna si un pic, dupa ce a intrat in vigoare legea ce pune la index pe maresalul Antonescu, miscarea legionara si chiar Ceausescu pentru crima de genocid? Desigur ca nu. – See more at: http://www.b365.ro/corneliu-vadim-tudor-dus-de-urgenta-la-spital-din-cauza-unor-probleme-respiratorii_237054.html#comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ