Voluntarii de la Colegiul Economic „Ion Ghica” au sarbatorit, joi, Ziua Mondiala Impotriva Exploatarii Copiilor prin Munca in mijlocul bacauanilor, informându-i printr-un ziar gratuit asupra drepturilor copiilor. Ziarul, intitulat sugestiv „Copilul – Respect. Iubire.

Protectie”, ofera informatii esentiale despre riscurile consumului de droguri în rândul adolescentilor, precum si despre principalele afectiuni medicale asociate consumului excesiv de alcool. Cetatenii au fost intervievati de cei aproape 80 de voluntari despre perceptia lor asupra tigarilor, drogurilor, consumului de alcool, inregistrându-se o dezaprobare cvasiunanima.

La polul opus s-a situat opinia despre copii si despre profesori. Au fost distribuite peste 1500 de ziare, ca parte a proiectului educativ „Praf in Ochi”, initiat si coordonat de prof. Tatiana Coseraru, consilier educativ al Colegiului Economic „Ion Ghica” Bacau.

Si-au oferit sprijinul si profesorii Minica Hârtescu, Doru Gherasa, precum si clasele profesorilor diriginti Cornelia Voicu si Ilinca Smaranda.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ