20 iulie 2024
Zona zeroNew PressCopil talentat... Copil la Palat

Copil talentat… Copil la Palat

Palatul Copiilor Bacău a sărbătorit Ziua Copilului ceva mai devreme, anul acesta, și i-a celebrat pe cei mici și pe cei mari cu suflet de copil, pe 31 mai, în Piața Tricolorului. Cercurile Palatului au pregătit fiecare în parte câte un moment artistic sau sportiv, astfel că timp de aproximativ șapte ore am avut pe scenă sau în zona evenimentului de la muzică ușoară, la muzică populară, dans, majorete, scenete de teatru, ateliere, până la o paradă a costumelor cu personaje scoase din povești și basme.

Publicul prezent a avut parte de un spectacol inedit făcut de copiii talentați pe care Palatul îi are. Pe lângă spectacolul care a avut loc pe scenă, au mai fost ateliere pentru copii, precum pictură pe față, art & crafts sau desene pe astfalt, dar și demonstrații de judo, de prim ajutor și un concurs de mers pe bicicletă, al cercului de Educație rutieră & karting. Cercul de jurnalism a fost și el prezent pentru a imortaliza această zi specială ce este despre copii și adulții care nu au uitat să zâmbească și să copilărească.Cercul de Design vestimentar și artă textilă a adus la viață o întreagă paradă a costumelor de poveste, confecționate din materiale reciclabile. Se poate spune că multe dintre personajele de poveste au fost și ele prezente: Aurora, Bell, Tiana din Prințesa și Broscoiul, Cenușăreasa și multe alte celebrități au luat parte la sărbătoarea copiilor de la Palat.

31 mai a fost o sărbătoare cu și despre noi, copiii. Am sărbătorit așa cum am știut noi mai bine, cu zâmbete și râsete pe față și în suflet, cu un spectacol drag inimilor noastre, cu poze și prieteni. Ne-am bucurat de această sărbătoare alături de familia pe care Palatul Copiilor Bacău ne-a oferit-o și ne-o oferă în fiecare zi.

Text & foto: Maria – Alexandra Vaman (clasa a IX-a), elevă la Colegiul Național ”Vasile Alecsandri”, membră la Cercul de jurnalism al Palatului Copiilor Bacău

Prof. coord. Laura Huibanspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri