Duminica, 26 aprilie, de la ora 10.00, in Biserica Romano-Catolica „Sfintii Petru si Paul” din Bacau, 66 de copii imbracati in haine de sarbatoare, insotiti de parinti si de nasii de botez, l-au primit pentru prima oara pe Isus in Sfânta Impartasanie.

Pregatirea celor 29 de fete si 37 de baieti pentru acest important eveniment din viata lor a inceput inca din prima duminica din Postul Mare, din 22 februarie 2015. Sfânta liturghie a inceput cu procesiunea din fata bisericii vechi „Sfântul Nicolae”. Ajunsi la altarul bisericii „Sfintii Petru si Paul”, unul dintre parinti, a cerut in numele tuturor celorlalti parinti, parintelui Isidor Dâsca, sa-i binecuvinteze pe copii si sa le ofere pentru prima data Sfânta Impartasanie.

Copiii s-au implicat plini de entuziasm la aceasta Sfânta Liturghie, au citit lecturile si intentiile la Rugaciunea credinciosilor, au adus darurile la altar, la Ofertoriu, s-au rugat si au cântat.

PUBLICITATE

Prima Sfânta Impartasanie pe care au primit-o copiii, a fost o sarbatoare a bucuriei, dar si un indemn la a continua cu mai mare entuziasm drumul credintei inceput la sfântul Botez.
Pentru ca intreaga celebrare a fost o reusita, multumirile tuturor se indreapta catre cei care i-au pregatit pe copii, catre Vestiment Evolutiv pentru frumoasele tinute dar si catre toti cei care au participat la celebrare.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ