Zeci de voluntari români si englezi le daruiesc copiilor din mediul rural o vacanta adevarata, in care orele de engleza alterneaza cu intrecerile sportive, discotecile si concursurile de pictura, toate incheiate cu premierea celor mai talentati si mai sârguinciosi.

Toate aceste activitati sunt posibile datorita “Scolii de Vara”, un proiect derulat de FSC in comunele din estul judetului. Saptamâna trecuta, au beneficiat de prezenta voluntarilor pustii din satul Panu, comuna Slobozia, iar din aceasta saptamâna, cei din Dealu Morii. Ei au parte de activitati recreative, educative si distractive, jocuri si competitii dintre cele mai diverse si interesante.

In luna iulie, voluntarii au fost prezenti in Rachitoasa, Motoseni si Podu Turcului. “Scoala de vara este un proiect amplu, cu multiple valente educative, adresat in acelasi timp copiilor din zonele rurale si liceenilor din municipiul Bacau si din Marea Britanie, arata Ionut Chirita, purtator de cuvânt.

PUBLICITATE

Voluntarii români si britanici organizeaza si sustin activitati zilnice cu copiii, in perioada vacantei de vara. Programul include activitati sportive, cluburi, ore de limba engleza, muzica, activitati ecologice, jocuri si concursuri cu premii.”


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Englezii au avut ce vedea in Dealu Morii. Ultimul bastion stanilist si pe el lidero maximo Savin Vasilica. Ori ca vizitau kOREEA DE NORD ori Dealu Morii cam tot aceiasi era.Cu ce impresie au plecat englezii de la Dealu Morii poate ei stiu dar sigur ne cred in evul mediu deoarece au stat pe intuneric nici un bec sa lumineze la stilpi de pe strada.Ca de s-au cheltuit banii. Prietenii stiu de ce.

LĂSAȚI UN MESAJ