In curtea Scolii speciale “Maria Montessori” a fost inaugurata, joi, o casuta din materiale reciclabile, opera a 50 de elevi si profesori de la Colegiul de Telecomunicatii “N. V. Karpen”.

Acestia au fost sprijiniti de membrii Clubului 60A, care au asigurat materia prima. Realizarea casutei face parte din Proiectul Multilateral Comenius “The fairytale of the European Golden future”, care are o durata de 24 de luni si se va desfasura pâna in 2014. Panglica a fost taiata la ora 13, in aplauzele beneficiarilor.

“Casuta eco «PET-ul vesel» a fost construita din 1200 de PET-uri, cu acoperis de policarbonat, pe structura de lemn si e prinsa in beton, deci este stabila si sigura”, afirma Ana Stamatachi, coordonator proiect. In aceasta casuta se vor juca elevii Scolii “Maria Montessori” si copiii din Centrul de plasament


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ