Pista de karting din Bacau a gazduit astazi cea de-a doua editie a evenimentului “MISCARE PENTRU TINEri”, organizat in parteneriat de catre Lions Club Bacau “Sf. Gheorghe” si Speed Park Bacau.

Evenimentul a avut drept scop promovare miscarii in rândul tinerilor si nu numai, in acest sens, mai bine de 100 de copii având accesul liber pe pista de karting, acestia plimbându-se câteva ceasuri bune pe biciclete, trotinete si role.

Cu aceasta ocazie, cei de Speed Park au realizat si o initiere in tainele kartingului, punând la dispozitia celor prezenti câteva karturi de agrement. Evenimentul a fost completat cu demonstratii de acordare a primului ajutor si s-a incheiat cu o tombola la care participantii au câstigat articole sportive.

PUBLICITATE

Actiunea a durat pâna dupa orele prânzului, bacauanii prezenti la pista de karting apreciind initiativa organizatorilor.

Detalii de la acest eveniment aflati din editia de luni, 30 mai, a cotidianului nostru.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ