La data de 22 mai a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sprijiniti de cei din cadrul Poliției Municipiului Bacău și Serviciului pentru Actiuni Speciale, au acționat în Târgul auto din municipiul Bacău, pentru prevenirea și combaterea activităților ilicite din domeniul comertului.

În cadrul acțiunii polițiștii au efectuat verificări la 37 de entități economiceși în urma neregulilor constatate au aplicat 17 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 24 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au confiscate bunuri și numerar în valoare totală de peste 1150 lei.

PUBLICITATE

În urma verificărilor efectuate la o societate comercială polițiștii au stabilit că aceasta avea expusă la vânzare o unealtă electrică și alte obiecte de uz casnis pentru care nu deținea documente legale de proveniență.
S-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 5000 de lei și s-a dispus confiscarea bunurilor pentru care nu existau documente legale.

Polițiștii au identificat o persoană care desfășura activități de comerț, fără a fi autorizată în acest sens.
Față de persoana în cauză s-a luat măsura sancționării contravenționale și și s-a dispus confiscarea detergenților comercializați, în cvaloare totală de 290 de lei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ