* liderii PNL critică modul în care s-a intervenit la deszapezire * primarul Bacăului spune că acum se circulă normal pe arterele principale

Președintele organizației PNL Bacău, Ionel Palăr, a criticat, astăzi, într-o conferință de presă, modul în care autoritățile locale au intervenit pentru deszăpezirea orașului. El a criticat și faptul că licitația organizată de municipalitate pentru deszăpezire nu a fost finalizată încă.

“E adevărat că nu se pot face minuni când sunt astfel de fenomene meteo, dar să nu ai desemnat câștigătorul licitației este cel mai grav lucru care se putea întâmpla” a spus Ionel Palăr. Deputatul liberal a dorit să sublinieze că pe vremea când PNL era la conducere, lucrurile stăteau altfel.

Pentru a sublinia performanțele administrației liberale, el l-a invitat pe Iulian Stoican, fost viceprimar în timpul administrației Stavarache, să prezinte modul în care se deszăpezea Bacăul.

Pe de altă parte, primarul Cosmin Necula afirmă că principalele artere ale municipiului Bacău sunt degajate de zăpadă. “La această oră, circulația rutieră se derulează în regim normal. Echipele de intervenție au trecut la deszăpezirea străzilor din cartiere, încă din cursul nopții trecute. Obiectivul zilei de ieri a fost să menținem Bacăul circulabil, în condițiile unor căderi enorme de zăpadă (a nins aproape o zi, încontinuu), precipitații care au zădărnicit eforturile depuse de echipele de deszăpezire”, a spus Necula.

El afirmă ca bocajele răzlețe în trafic au fost cauzate de TIR-uri neechipate pentru circulația în condiții de iarnă.

Alte articole