In urma dezbaterii organizate de cotidianul Desteptarea si a contrelor care au avut loc intre candidatii la functia de primar, presedintele PSD Bacau, Dragos Benea, a remis presei un comunicat de presa prin care face mai multe precizari vizavi de investitiile pe care le deruleaza sau pe care le va incheia in perioada imediat urmatoare Consiliul Judetean, al carui presedinte este.

„Consiliul Judetean a fost introdus in dezbaterea electorala la functia de primar”, explica in deschiderea comunicatului Dragos Benea, aratând apoi faptul ca Observatorul Astronomic va fi pus in functiune pe 1 Iunie, investitia de la Aeroport este in plina desfasurare, Radioterapia se va fi operationala din toamna, iar lucrarile la centura vor incepe in curând, cu mentiunea ca „nu este atributul CJ, fiind derulata prin CNADNR”.

„Candidatul Cristinel Manolache, aflat la al 5-lea partid în decurs de 8 ani, a încercat sa revina în PSD folosindu-se de pârghia Viorel Hrebenciuc, în negocieri derulate în octombrie 2014. S-a lovit de un refuz categoric al organizatiei, motiv pentru care astazi aduce insulte repetate si denatureaza adevarul.

PUBLICITATE

În calitate de consilier local, Cristinel Manolache a fost unul dintre artizanii jafului din fotbalul bacauan. În 2013, a initiat un proiect de majorare al capitalului social la Sport Club Bacau în valoare de 1,6 milioane lei”, mai arata Dragos Benea.

In replica, Cristinel Manolache sustine ca „in momentul in care domnul Necula nu mai face fata, ii sare in ajutor presedintele CJ, Dragos Benea. Din ce stiu eu, Viorel Hrebenciuc este pesedist convins si il sustine pe candidatul PSD la primarie, nu pe Cristinel Manolache. Eu nu am avut nici o treaba cu domnul Hrebenciuc. In ceea ce priveste fotbalul, in martie 2013, situatia de la SC Bacau era foarte grava. Jucatorii nu-si mai primisera salariile de luni de zile.

A fost unul din putinele momente in care consilierii locali au fost de acord cu o marire de capital. In rest, pot spune ca prezint un pericol mare, de vreme ce sunt atacat”, a conchis candidatul PSRO la primarie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.