primarul Cosmin Necula

Cel mai recent comunicat al PSD Bacau este semnat de primarul Cosmin Necula, seful Municipalei PSD care a si anuntat ca nu va mai da replica PNL Bacau si nici presedintelui Ionel Palar, având lucruri mai importante de facut in functia de primar.

„Dezaprob maniera politicianista si ipocrita a sefului PNL care s-a lansat intr-o furibunda campanie denigratoare la adresa mea. Deputatul Ionel Palar a intrat in cursa interna pentru a-si asigura un loc pe lista de candidati la alegerile parlamentare si isi vede viitorul politic periclitat.

Cunoscut ca deputatul zero pentru Bacau, Ionel Palar scrie comunicate derizorii, pentru a acoperi faptul ca in cele trei mandate nu a miscat un deget pentru Municipiul Bacau”, se arata in comunicatul semnat de Cosmin Necula. Acesta mai sustine si ca demersul vine pe fondul controlului care are loc la Compania de Apa, societate care a oferit „contracte banoase finantatorilor carierei politice a sefului PNL Bacau.”

PUBLICITATE

In replica, deputatul Ionel Palar sustine ca „este inca un exemplu al modului in care domnul Necula isi acopera incompetenta administrativa cu gargara. Singurele realizari ale noului regim PSD sunt postarile pe Facebook, conferintele de presa la partid si epurarea sistemului de invatamânt”, a spus deputatul.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

10 COMENTARII

 1. Ma mira faptul ,,,deoarece cat a fost primar mister Romeo,nu a dat niciun comunicat de presa
  atunci mergea la chiolhane si o ducea f,bine,,il durea in cot de bacaoani,,iaca a venit timpul
  sa dea socoteala se pare ca-i fuge pamantul de sub picioare,,,,Acuma s-a apucat de criticat???
  Pana acuma NU stia ca Bacaul nu are o REZERVA de APA ptr, AVARII neprevazute????!!!

 2. De fapt, parlamentari ” zero” pt. Bacau, sunt toti deputatii. Ce a facut: Avram, Nistor, Iancu, Necula, et company = zero Barat. Au facut scut in jurul coruptilor din Parlament.

 3. Subscriu celor comentate de dl. Fanica Pascus. PNL a fost atatia ani la carma orasului si problema avariilor nu e de 2-3 luni, de cand s-a schimbat primarul, care e PSD-ist. Ei nu au facut nimic in sensul asta si acum sunt foarte vocali. Am zis si repet, sa renuntam la polemicile neconstructive si pur politice si sa lasam noul primar sa-si faca treaba. Deocamdata intentiile sunt bune, sa vedem si ce va face. E timpuriu sa venim deja cu critici.

 4. nene fanica pascu, daca nu era Stavarache (candidatura lui la Primarie a fost o diversiune pentru a lua din voturile PNL, PSD si Stavarache au batut palma in acest sens, nu vedeti ca nu domnul Stavarache este criticat de PSD, ci fosta administratie PNL, fiti mai atenti la “nuante”, urmati linia partidului si nu mai criticati condamnatul…), domnul Necula ar fi ramas un simplu deputat

 5. Comentatori COMUNISTI ce sunteti , administatia publica nu se face cu GARGARA POLITICA ci cu PROIECTE ( POLITICI ) PUBLICE si INVESTITII , in primul rand .
  Tanarul primar sa-si asume aceste lucruri , care trebuiesc facute si sunt necesare pentru UTILITATILE PUBLICE ale orasului .

  PS : Vreau si eu sa vad UNDE FACE , primarul ZMEU , acest REZERVOR DE APA .
  HA , HA , HA , va aburit deja cu ceva MINCIUNELE , despre rezerva de apa a orasului .
  La scoala intai si dupa aceia la condus oameni si destine , IPOCRITILOR .

 6. Domnule nicula nu va mai agitati atâta la început de smenueala k iesiti la pensie inainte de termen.chiar vreti sa fiti un miracol in tara asta.poate se molipsete pardidul 😂

 7. Ca sa fim obiectivi in25 de ani sa facut aproape NIMIC,fiecare partid ce a acces la primaria Bacau a avut MARE grija sa politizeze la maxim primaria , sanatatea , invatamantul si tot ce sa putut pentru ca sa-si hraneasca acolitii si toti carieristii de doi bani. Cat priveste PARLAMENTARII trebue sa fim seriosi singurul lor scop au fost afacerile personale cat priveste rezolvarea problemelor judetului Bacau,daca sar reusi sa se stranga un ghram de sudoare depe fruntile lor sigur am lua premiul NOBEL pentru descoperirea medicamentului care ar vindeca CANCERUL.Vin alegerile si intrebarea: “Eu cu cine votez”,grea intrebare,ce sa mai vorbim.Dar ce a-ti zice daca adesfasura alegerile locale odata cu cele parlamentare? s-ar mai facen jonglerii cu primarii dela lacale? ce sa zic grea intrebare poate o solutie,nu.

LĂSAȚI UN MESAJ