In editia tiparita de azi a ziarului Desteptarea anuntam o noua premiera la Teatrul Municipal “Bacovia”. Era vorba de spectacolul cu piesa “Un barbat si…cam multe femei”, in regia lui Bogdan Ulmu.

Anuntata printr-un comunicat oficial inca de acum doua saptamâni, joi, 18 februarie, am solicitat o reconfirmare a evenimentului. Telefonic, Liviu Tiberiu Serban, director adjunct al teatrului, laconic afirma ca premiera va avea loc cum s-a anuntat, adica duminica, 21 februarie, ora 18.00.

Când ma pregateam sa predau stirea pentru editia de vineri a ziarului, mai fac o interventie, la ora 15.00, la Departamentul PR, de la care, prin vocea secretarului literar Doru Mares, mi se confirma, de data aceasta cu mai multa siguranta ca, intr-adevar, premiera va avea loc in ziua anuntata.

PUBLICITATE

Stirea apare in ziar, insa, stupoare, vineri dimineata, la ora 11.00, vine bomba: premiera s-a amânat!

Revin pentru informatii la teatru.

“Premiera s-a amânat, motivele nu le stiu, lamuriri va poate oferi directorul teatrului, care nu este momentan in birou” (Liviu Tiberiu Serban).

Ceva nu este in regula: directorul adjunct nu stie ce se intâmpla in teatru. Mai concis si cu un pic de umor (!) a fost Doru Mares, secretar literar al teatrului: “Premiera s-a amânat din motive tehnice, care nu tin de vointa noastra. S-a intâmplat. Nu, din fericire nu a murit nimeni. Ne cerem scuze de la spectatori, ne cerem scuze ziarului pentru neplacerile cauzate. Premiera va avea loc, la o data pe care o vom preciza ulterior.”

Cum va place!?

Update ora 13.52. Primim pe adresa de email, un nou comunicat de la Teatrul Bacovia. Iata continutul: Buna ziua. Confirmam (reconfirmam – s.n.) faptul ca sâmbata 20.02.2016 si duminica 21.02.2016, orele 18,00 vor avea loc avanpremiera si premiera spectacolului cu piesa UN BARBAT SI …CAM MULTE FEMEI. Regia artistica – Bogdan Ulmu.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ