Casa Corpului Didactic (CCD) Bacau a gazduit, la Centrul „American Corner”, un seminar referitor la procedura de obtinere a vizelor pentru Statele Unite ale Americii. Invitat special a fost Darren Thies, consul american la Ambasada SUA la Bucuresti.

Acesta a oferit informatii detaliate despre vizele pentru imigranti si non-imigranti, insistând pe prezentarea programelor Work and Travel si Loteria Vizelor. Activitatea a fost sprijinita de prefectul judetului Bacau, Constantin Dorian Pocovnicu.

Darren Thies este responsabil pentru asigurarea integritatii vizelor si a documentelor americane in cadrul Sectiei Consulare a Ambasadei SUA la Bucuresti, din august 2013, facând parte din corpul diplomatic american, incepând cu anul 2010.

CCD America (3)

El vorbeste româna, rusa si persana, si detine o diploma de licenta in istorie de la Universitatea din Wisconsin-Madison. „Aceasta activitate, la fel ca si altele care vor urma, s-a desfasurat in parteneriat cu Ambasada SUA la Bucuresti”, ne-a declarat prof. Gabriel Stan, directorul CCD Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ