Constantin Scripăț la Chișinău, vorbind de la tribuna unei adunări populare

Luna viitoare, pe 20 mai 2018, se va alege noul primar al Chișinăului. Mandatul primarului va fi de un an, iar scrutinul va costa peste 22 milioane de lei.

Fotoliul de primar al Chișinăului a rămas liber, după ce Dorin Chirtoacă, suspendat din cauza dosarelor sale penale, și-a dat demisia la 16 februarie.

Prin urmare, primar interimar de Chișinău a devenit Silvia Radu. În lupta pentru ocuparea fotoliului de primar sunt numai puțin de 12 candidați. Printre ei se află și Constantin Codreanu, deputat în Parlamentul României din partea Partidului Unității Naționale (din partea Diaspora).

Ei bine, candidatura lui Constantin Codreanu este susținută și de Partidul Mișcarea Populară (PMP) din România. Din staful de campanie al deputatului basarabean face parte și băcăuanul Constantin Scripăț, vicepreședinte la nivel național al PMP.

“Am fost la Chișinău în câteva rânduri alături de Traian Băsescu, președintele PMP. Am participat la emisiuni de televiziune și la adunări populare unde le-am vorbit oamenilor despre proiectele viitoare, despre ceea ce vrem și putem să facem pentru oameni. În ceea ce-l privește pe deputatul PUN, Constantin Codreanu, îi stau la dispoziție cu toată experiența mea administrativă și guvernamentală”, declară Constantin Scripăț, vicepreședinte PMP

Alte articole