Constantin Scripat, candidatul Partidului Miscarea Populara (PMP) pentru functia de primar al municipiului Bacau, este, incepând de joi, presedintele organizatiei judetene.

“Eu am plecat la Bucuresti exclus din partid si m-am intors presedintele PMP Bacau. Ion Vrânceanu, care m-a denigrat prin toate mijloacele media in ultimele doua zile, a plecat presedinte al organizatiei judetene si s-a intors exclus”, a declarat Constantin Scripat.

Candidatul la functia de primar al Bacaului nu a fost singurul dat afara din partid de catre Ion Vrânceanu, lui adaugându-i-se inca sapte membri ai PMP Bacau.

PUBLICITATE

“Asta nu a mai spus presei, arata Constantin Scripat. E vorba despre oameni care au muncit foarte mult si s-au implicat financiar in campanie. A procedat astfel pentru a-i elimina de pe lista candidatilor la CL Bacau si a ajunge la oamenii care ii sunt favorabili.”

Consiliul National al PMP a luat decizia de a-l numi pe Scripat presedinte si de a-l exclude pe Vrânceanu.

“El s-a prezentat cu zero procente, eu cu 5,78 la suta. El nu s-a implicat deloc in campanie, ba chiar a deranjat vizibil organizatia prin persoanele din lumea interlopa de care era inconjurat si pe care eu nu le-am acceptat. Mai grav, i-a sunat pe membrii PMP Bacau si le-a cerut sa-i voteze pe candidatii la CL Bacau, dar sa nu-l voteze pe Scripat.”

In urmatoarele zile, noul presedinte va decide cu privire la soarta celorlalti membri ai PMP exclusi din organizatie de predecesorul sau.

“Si asa suntem putini, trebuie sa analizam cu mare atentie activitatea fiecaruia. Eu imi voi lua functia in serios si voi reorganiza toate filiale PMP din judetul Bacau”, a declarat, in final, Constantin Scripat.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

11 COMENTARII

  1. Lasă-l ca muncit săracul. Măcar un biet consilier local să fie. Nu a mai pupat o funcție demult timp. Îi este dor de un scăunel acolo să aibă și el sub popou. Să audă și el un ” Să trăiți domn consilier, pupate-aș pe portofel”

  2. Bai Dane bai, atotstiutor, ofticat si ,,bun roman” ce esti, dupa cum vezi oamenii buni se aleg dintre jigodii. Prin urmare, ramai cum esti cu supararile tale !

  3. Daca este adevarat, hotarirea PMP-national, este TOTAL neinspirata!
    La Bacau , cu Scripat la conducerea PMP, esecul la alegerile parlamentare
    va fi un dezastru!.

  4. SA FII APROAPE DE OAMENI SI SA FII OM ESTE LUCRU MARE…..SI DUPA A FI ONESTE SAI AJUTI ,SA FI APROARE DE BACAOANI.PROFESIONALISMUL SAU DE POLITICIAN SE VA VEDEA.NU FAC AFIRMATII GRATUITE,IL STIU ,SI DE ACEEA IL SUSTIN.NU DIVULG ECHIPA .DAR ATAT SPUN…..UN OM PENTRU OAMENI.

LĂSAȚI UN MESAJ