In sedinta extraordinara a Consilului Local Bacau de miercuri, 13 iulie, s-a aprobat parteneriatul cu Asociatia STEP Bacau in organizarea Streetball Challange, eveniment ce se va desfasura sâmbata si duminica (16 si 17 iulie) in zona din fata hotelului Decebal.

Pentru reusita acestei activitati, organizatorii au estimat un buget de 8.800 de euro, din care aproximativ 30% (13.000 de lei) vor fi asigurati de Consilul Local Bacau pe baza de decont. Restul sumelor de bani sunt asigurati din sponsorizari.

„Am participat la sedinta de Consilul Local si am multumit consilierilor pentru ca au acordat votul de incredere”, a declarat Gabi Postolache, presedintele STEP România, care a precizat in sedinta alesilor bacauani ca spera ca editiile viitoare sa fie si mai ample, astfel incât Streetball Challenge sa devina cel mai mare eveniment de acest gen din tara.

PUBLICITATE

Reamintim ca, primarul Cosmin Necula a anuntat ca, acest eveniment va fi printre ultimele sau chiar ultima manifestare pentru care se va bloca circulatia in centrul orasului. Revenind la Steetball Challange, perioada de inscriere a participantilor s-a incheiat joi seara (14 iulie), la aceasta editie, a VI-a, luând startul 40 de echipe din toata tara, numarul concurentilor apropiindu-se de 300.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ