Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Bacau, se tine de cuvânt: sedinta ordinara a lunii martie va avea loc la Manastirea „Acoperamântul Maicii Domnului” din Rachitoasa, asa cum anunta in noiembrie 2015, când era aprobat proiectul de cofinantare a investitiei in restaurarea lacasului de cult.

Valoarea totala a proiectului a fost de 23 de milioane de lei, suma obtinuta din fonduri europene prin Ministerul Dezvoltarii. Pentru functionare si dotare, manastirea mai avea nevoie de 220.000 de lei, pe care i-a alocat CJ Bacau.

Sedinta este programata pentru vineri, de Buna Vestire, si are pe ordinea de zi zece puncte, intre care regulamentul de functionare al CJ Bacau, acordarea de finantari nerambursabile pentru activitati non-profit de interes public, aprobarea unor parteneriate si a indicatorilor tehnico-economici pentru lucrarile de reparatii capitale la Statia de aer comprimat a Spitalului Judetean Bacau.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. cu aceasta ocazie,dle Benea,poate vedeti ce mult se “ocupa” de drumul din Rachitoasa,gropi,bolovani,fara santuri de scurgere.Dle Benea,fa o tura prin sat sa vezi daca poti intra macar cu un offroad in sat inspre “deal” cum se zice.au zis ca nu au bani sa treaca cu o lama,macar

  2. nu-i rau daca s-a mutat CJ in Biserica dupa cum si “parastasele” s-au mutat in CJ; fie ca “Buna Vestire” sa le lumineze mintile si sa le sfinteasca proiectele! a se vedea “Cina cea de Taina”

  3. daca or savada miramas dar nu la cheolhane si alte aranjamente politice prostestiiii dar mai bine ar urmariiii primaria din rachitoasa care e corupta cu tot felu de cumatriiii care cheltuesc baniiii publici in interese personale totiii sunt privatizatiiii iar primaria e a lor masinele primariei nu mai sunt inscriptionate cu prm rachitoasa ci sunt a lor personale mai au un pic si fac inconjorul lumiii la kl pe baniii cui oare domnilor
    au mai fost si in mandatele lui dmn zorila

LĂSAȚI UN MESAJ