Dupa aparitia OG 77, care prevede reducerea posturilor vacante si reorganizarea serviciilor astfel incât sa mai dispara niste sefi, CJ Bacau a facut o analiza a situatiei a ocuparii in toate institutiile.

Astfel, sub 15 angajati, cât prevede OG 77 pentru o directie, au Oficiul de Protectia Plantelor, Scoala Populara de Arta, Centrul de Promovare a Culturii si Revista “Ateneu”. Managerii acestora vor deveni, probabil, sefi de servicii, dar vor ramâne cu acelasi salariu, in 2013.

Cele mai multe posturi au fost reduse din aparatul propriu al CJ: 39. Camera Agricola pierde 5 posturi, Muzeul “Ion Borcea” – 10 posturi, Filarmonica “Mihail Jora” – 5, Biblioteca – 7, Ansamblul “Busuiocul” – unul, iar Serviciul Public Judetean de Drumuri – 3.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ