14 iunie 2024
ActualitateConsiliul Județean al Elevilor Bacău susține greva profesorilor

Consiliul Județean al Elevilor Bacău susține greva profesorilor

Consiliul Județean al Elevilor Bacău susține profesorii în fața multiplelor circumstanțe problematice cu care aceștia se confruntă în procesul educațional. Prin intermediul unui comunicat de presă, elevii din județul Bacău își exprimă sprijinul și dorința de a avea o educație de calitate, în care toți cei implicați să beneficieze de un mediu educațional adecvat.

Consiliul Județean al Elevilor Bacău consideră că nevoile profesorilor și drepturile lor nu ar trebui să fie neglijate. Profesorii, care sunt responsabili de educarea noastră, au nevoie de sprijinul și respectul nostru, al tuturor, mai ales al autorităților care gestionează problema lipsei de finanțare corespunzătoare. Situația creată de lipsa unei salarizări decente a profesorilor pune în dificultate și elevii.

“Elevii noștri înțeleg nemulțumirile profesorilor legate de salarii și condiții de muncă, iar greva lor este un mod legitim de a-și exprima nemulțumirile. Totuși, suntem conștienți că această acțiune poate afecta grav procesul educațional și poate aduce prejudicii serioase elevilor noștri. În acest context, ne dorim o soluționare rapidă și echitabilă a conflictului, astfel încât profesorii să primească salarii și condiții de muncă adecvate, iar elevii noștri să beneficieze de un mediu educațional stabil și de calitate. Ca reprezentanți ai elevilor, suntem pregătiți să susținem și să colaborăm cu toate părțile implicate pentru a ajunge la o soluție convenabilă pentru toată lumea. În același timp, încurajăm elevii să-și continue studiile și să învețe cât mai mult, chiar dacă procesul educațional poate fi afectat într-un fel sau altul”, a declarat Robert Văsioiu, președintele Consiliului Județean al Elevilor Bacău.Prin urmare, Consiliul Județean al Elevilor Bacău solicită autorităților naționale să mențină o colaborare fructuoasă cu reprezentanții sindicatelor și structurilor din învățământ pentru a ajunge la un numitor comun în ceea ce privește găsirea unor soluții eficiente. Scopul este de a beneficia în continuare de avantajele pe care mediul educațional și cadrele didactice ni le pot oferi.spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri