Atleta bacauana Georgiana Anitei, care a obtinut medalia de aur la triplusalt in Campionatul European de la Tbilisi, Republica Georgia, a fost premiata de Consiliul Judetean. Georgiana este membra a Sport Club Municipal Bacau, fiind indrumata de antrenorul Cristi Nemteanu.

“Când performantele sunt realizate de copii si de adolescenti, acestea isi maresc si mai mult valoarea, iar noi avem datoria sa-i sustinem, sa-i incurajam, astfel incât si mai multi tineri sa-si doreasca sa faca, la rândul lor, performanta”, a declarat declarat Sorin Brasoveanu, presedintele CJ Bacau.

Alesii judetului i-au aplaudat indelung pe cei doi, dar in lipsa, sportiva si antrenorul fiind plecati in cantonament. Trofeul de la Tbilisi nu e singurul din aceasta vara. La Campionatul Mondial de Atletism, Juniori I, desfasurat in Polonia in luna iulie, Georgiana a obtinut premiul III si medalia de bronz.

PUBLICITATE

Apreciind “munca, pregatirea, daruirea si pasiunea materializate in rezultatele obtinute de tânara sportiva, precum si seriozitatea si profesionalismul antrenorului Cristi Nemteanu”, Consiliul Judetean i-a premiat pe cei doi bacauani cu 300 de euro fiecare.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ