La inceputul acestei saptamâni, Consiliul de Administratie al Federatiei Române de Handbal s-a intrunit pentru a dezbate sistemul competitional din sezonul 2013 – 2014. Astfel, Liga Nationala se va desfasura intr-un nou format. Noutatea fata de editiile anterioare, este ca, dupa tur si retur, campionatul va continua cu play-off si play-out.

Primele sase clasate in sezonul regulat vor juca mai departe pentru a stabili podiumul si participarea in cupele europene, iar echipele de pe locurile 7-12 vor lupta pentru evitarea retrogradarii.

In aceeasi sedinta, s-a stabilit si numarul jucatorilor straini pe care fiecare echipa ii poate utiliza in meciurile din campionat. Se va aplica regula “3 cu 5”, astfel incât in raportul de joc pot fi trecuti cinci “stranieri”, dintre care numai trei vor putea intra simultan in teren. Stiinta Municipal Dedeman Bacau are in lot cinci handbalisti de alta nationalitate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ