Dragos Stefan, membru in Consiliul Local (CL) Bacau din partea UNPR, a fost prezent, vineri seara, la conferinta de presa a copresedintilor ALDE, Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, organizata in sediul din cladirea SIF.

El a stat la prezidiu, lânga deputatul Constantin Avram, liderul organizatiei judetene ALDE, fiind prezentat ca o achizitie importanta. In prezidiu a fost invitat si Geo Popa, directorul Centrului de Cultura “George Apostu”, intors de curând “in organizatia noastra”, a explicat deputatul Daniel Constantin.

Dragos Stefan (in stanga imaginii) a fost ales in CL Bacau pe listele Partidului Ecologist Român, dupa care a trecut la UNPR, cu echipa, in baza OUG 55.

PUBLICITATE

“Au fost câteva divergente in grupul UNPR, iar din acel moment eu am considerat ca nu ma mai regasesc, ca principii, in grup si am luat decizia sa plec”, a declarat Stefan. Divergentele au avut ca tema alocarile bugetare pentru Theaterstock si Festivalul de Jazz.

El va ramâne in UNPR pâna la alegerile din iunie, când va candida pe lista ALDE. L-am intrebat daca va candida pentru functia de primar al Bacaului, dar Dragos Stefan a fost ezitant: “Pentru o functie in Consiliul Local…”


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

  1. Alta curva ? Adica vii auzi de unde, de la ECOLOGISTI (?!!), dupa care ajungi sclav la generalul de intendenta Oprea UNPR interesul national, si acum te duci la Avram, alt traseist care nu are nicio treaba cu politica pentru oameni, ci doar cu politica pentru sine insusi. Nu va e rusine ? Mosneagului astuia nu ii spune nimeni ca este penibil ?

  2. Felicitari domnule consilier !!! Un om deosebit,un tanar politician care s-a implicat mult si care nu a ocupat un loc in Consiliul Local doar pentru indemnizatie si un scaun caldut unde sa mai traga un pui de somn ca altii…a avut curaj sa ia cuvantul si sa-si sustina opiniile cu riscul de a deranja mai marii orasului!!! Chiar daca pe parcul traseului sau politic a schimbat macazul de cateva ori,sa nu uitam ca in viata toti oamenii fac schimbari,de job,de casa,asa ca din suflet sper ca aici sa gasesca sustinerea de care are nevoie!!! Asa ca : la treaba domnule Stefan,curaj si multa bafta !!!

    • Tu te bagi sa candidezi? Ca multi va mai dati indignati ca unul sau altul este ba hot, ba traseist, ba ticalos.Da tu, daca te stii mai tare, de ce nu te bagi???

  3. Buna ziua ! Despre Dl. Avram Constantin , doar cuvinte de lauda , din partea mea si nu numai ! Este un adevarat OM , deosebit , un suflet nobil cu o inima de aur , care este foarte atasat de oameni , de problemele lor , ajuta fara nici o ezitare ! O persoana comunicativa , sociabila , modesta ! Toata stima , respspectul si admiratia pentru felul natural , autentic , care-l caracterizeaza !

LĂSAȚI UN MESAJ