Reprezentantii PSD in Consiliul Local (CL) Bacau vor depune vineri, in sedinta extraordinara programata la ora 12, un proiect de hotarâre in care vor propune ca locuintele destinate medicilor care vor lucra, cândva, in Spitalul Municipal Bacau, sa fie repartizate medicilor din Spitalul Judetean de Urgenta (SJU).

Cel care a comunicat presei aceasta decizie este Cosmin Necula (foto), deputat PSD. Social-democratul a precizat ca, oricum, jumatate dintre pacientii medicilor din SJU sunt din municipiul Bacau. El a mai anuntat ca daca acest proiect nu va fi acceptat de alesii Puterii, cei doi consilieri municipali ai PSD vor demisiona din CL Bacau.

“Este evident, in acest caz, ca nu se doreste niciun fel de colaborare”, a precizat Cosmin Necula. Spitalul Municipal, pentru ai carui medici au fost pregatite locuintele, se afla, deocamdata, in stadiul de “santier” sau de investitie nefinalizata si neatribuita.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Domnul Stavarache nu înțelege că invocă o lege care produce discriminare. Eu îl întreb: dacă legea produce nedreptăți sau este aberantă trebuie s-o schimbăm sau s-o lăsăm să producă în continuare nedreptăți?
    Discriminare este următoarea: Doi medici care merg în municipiul Bacău pentru a servi interesul public și care au aceleași competențe sunt tratați în mod diferit: dacă unul merge la spitalul municipal este privilegiat ( are dreptul la locuință de serviciu), iar cel care merge la spitalul județean este discriminat (nu are dreptul la locuință de serviciu).
    Absurdul situației este că spitalul municipal nu există ( nu este funcțional și nici nu se întrevede a fi), iar bolnavii din municipiu sunt tratați la spitalul județean, cum au fost de zeci de ani.
    Dl Stavarache invocă o aberație și mă mir că nu-i este rușine, pentru că dacă ar fi să invoci raționamentul lui ar trebui și conducerea spitalului județean să-i trimită pe locuitorii din municipiul Bacău la spitalul municipal.
    Ce spuneți d-le Stavarache este corect raționamentul?

LĂSAȚI UN MESAJ