Societatea Parc Industrial HIT SRL, din Hemeius, a fost condusa pâna acum de Adrian Iordache, director general.

Aceasta firma a fost infiintata de Consiliul Judetean (CJ) Bacau in 2003 cu scopul de a administra HIT PARK, mai precis imobilele care sunt inchiriate/concesionate unor societati românesti sau straine. Din aceasta luna, HIT Park va fi condus de un consiliu de administratie (CA) format din cinci persoane. Presedinte al CA si administrator neexecutiv si independent va fi Ion Tabacaru, director economic la Directia Silvica (DS).

CJ Bacau va fi reprezentat in acest consiliu de Ciprian Fantaza, director executiv al Directiei Juridice. Ceilalti trei membri sunt Gheorghe Manaila, Vasile Dragusanu si Adrian Iordache. Durata mandatului va fi de patru ani, iar indemnizatia va fi fixa: 750 lei pe luna/membru.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ