Adolescent beat, prins conducând o mașină

Ieri, o patrulă de poliție rutieră a identificat pe pe D.J. 207D, in localitatea Prajesti, jud. Bacau, un bărbat de 57 de ani din com. Prajesti, jud. Bacau, in timp ce conducea autoturismul avand o imbibatie alcoolica de 0,95 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Conducatorul auto a fost condus la Spitalul Judetean Bacau pentru recoltarea de probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele acestuia s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, fapta prev si ped de art. 336 alin 1 din Codul Penal.

O patrulă din cadrul Secției 8 Politie Rurala Buhoci, la data de 21.05.2015, orele 21.00 a depistat in flagrant pe DJ 252 A, pe raza comunei Buhoci, un bărbat de 48 ani din mun.Moinesti, in timp ce conducea autoturismul fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicole.
Intrucat conducatorul autoturismului emana și halena alcoolica, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o alcolemie de 1,02 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la SJU Bacau unde i-au fost recoltate monstre biologice de sange in vederea stabilirii alcoloemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fara a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicole, fapta prev. si ped. de art.335 alin 1 din C.pen., urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie propusa solutie legala prin Parchet

La data de 22.05.2015, 5.2015, orele 02.00, pe str. Constantin Ene, din municipiul Bacău, în timp ce un tânăr de 25 ani din municipiul Bacau, conducea un autoturism, proprietate a unei societăți comerciale nu a redus viteza intr-o curba la dreapta a pierdut controlul directiei intrand in coliziune cu un alt autoturism care se afla stationata in urma caruia s-a rasturnat pe cupola. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,66 mg/l, alcool pur in aerul expirat, totodata a fost condus la Spitalul Judetean Bacau unde i s-au recoltat probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice avand o alcoolemiei mai mare de limita legala, fapta prev si ped de art. 336 c.p.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ