Polițiști din cadrul Poliției municipiului Bacău, la data de 21.02.2016 orele 13:30, au depistat in flagrant un bărbat, in varsta de 37 ani din com. Ardeoani în timp ce conducea un autoturism marca înmatriculat in Germania, pe str. General Sova din Mun. Bacau .

În timp efectuarii verificarilor, s-a constatat faptul că, numerele de inmatriculare aflate pe autoturism, nu sunt atribuite autovehicului in cauza, acestea figurând ca scoase din circulatie din data de 13.11.2015.

Pe numel conducătorului auto s-a intocmit dosar penal, efectuandu-se cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de punere in circulatie a unui autovehicul neinmatriculat pe drumurile publice, fapta prev. si ped. de art. 334 al. 1 Cod Penal si punerea in circulatie a unui autovehicul pe drumurile publice cu numar fals de inmatriculare fapta prev. si ped. de art. 334 al. 2 Cod Penal .

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ