La data de 26 iunie a.c., în jurul orei 10.00, un echipaj de poliție rutieră au depistat în flagrant, pe strada Chimiei din Bacău, un tânăr de 26 de ani, din județul Iași, care conducea o combină agricolă, fără a fi înregistrată sau înmatriculată pentru circulația pe drumurile publice.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în baza de date, aceștia au constatat că tânărul avea dreptul de a conduce suspendat în perioada 07.02. – 06.07. 2014.

De asemenea, din cercetări s-a stabilit că un bărbat de 50 de ani, din județul Botoșani, a încredințat combina agricolă, spre a fi condusă, tânărului în cauză, deși cunoștea faptul că acesta are permisul suspendat.

PUBLICITATE

În cauză se efectuează cercetări față de cei doi sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul care nu este înregistrat sau înmatriculat, de către o persoană care nu posedă permis și de încredințare a unui autovehicul pentru a fi condus de către o persoană care are exercitarea dreptului de a conduce suspendat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ