La data 07 aprilie a.c., în jurul orei 10:00, polițiștii rutieri din Moineşti, aflați în exerciatrea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat despre faptul că pe strada Zorilor, circulă un autoturism, care nu avea montate plăcuţele cu numărul de înmatriculare.

La efectuarea semnalului regulamentar de oprire, conducătorul auto nu s-a conformat şi a mărit viteza, continuându-şi deplasarea pe strada Libertăţii, iar după aproximativ 600 m, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu un copac.

Conducătorul auto a abandonat autoturismul şi a fugit de la fața locului.

PUBLICITATE

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul a fost condus de un tânăr de 20 de ani, din Moineşti, care are permisul de conducere anulat din luna februarie 2015.

De asemenea, din verificări a rezultat că autoturismul în cauză nu este înmatriculat.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat şi conducere fără permis.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ