La data de 09 martie a.c., în jurul orei 00.30, polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Mihai Viteazu din Bacău au oprit pentru verificări un autoturism, la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 25 de ani, din comuna Săucești.

Din verificările polițiștilor a rezultat că tânărul în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, numărul de înmatriculare montat pe autoturism aparține altui vehicul, iar numărul provizoriu al autoturismului în cauză este expirat din 2014.

De asemenea, în autoturism polițiștii au identificat un tânăr de 22 de ani, din județul Constanța, proprietarul autoturismului, care cunoștea faptul că tânărul de 25 de ani nu deține permis de conducere.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negative.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și cu numere false și încredintarea unui vehicul spre a fi condus unei persoane care nu deține permis de conducere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ