La data de 07.11.2014, în jurul orei 20:15, polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe DJ 119 H din comuna Faraoani un bărbat de 61 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism care tracta o remorcă aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că bărbatul avea o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
De asemenea în urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat că numărul de înmatriculare atribuit remorcii este fals.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și tractarea unei remorci cu număr fals de înmatriculare.

• Pe D.J. 109 B din localitatea Parava, polițiștii au depistat un bărbat de 60 de ani, în timp ce conducea un autoturism afându-se sub influența băuturilor alcoolice.
Rezultatul testării sale cu aparatul etilotest a indicat o concentrașie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Județean de Urgențe Bacău, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

• La data de 07.11.2014, la ora 16.30, polițiștii din Slănic Moldova au oprit în trafic o perosană de sex masculin de 43 de ani, din Buzău, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ