La data de 20 mai a.c. polițiștii de investigații criminale din cadrul I.P.J. Bacău au depistat în urma unei descinderi imobiliare, efectuată în comuna Hemeiuș, un bărbat de 42 de ani, care poseda mandat de executare a pedpsei cu închisoarea.
Bărbatul în cauză a fost condamnat de Tribunalul Bacău la pedepsa de 3,6 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și tentativă de omor și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

La data de 20 mai a.c., în municipiul Bacău, polițiștii Secției 1 Poliție Bacău au depistat un tânăr de 26 de ani, din Moinești, care era condamnat de Judecătoria Moineşti la executarea pedepsei cu închisoarea de 1 an şi 6 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de furt.
Tânărul a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

PUBLICITATE

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ