La data de 25 ianuarie a.c., polițiștii Secţiei 3 Poliţie Ruralǎ Oneşti au depistat un bărbat de 45 de ani, din comuna Bogdǎneşti, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Bărbatul a fost condamnat de Judecǎtoria Oneşti la o pedeapsă de 1 an şi 10 luni închisoare, pentru săvârșirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul având permisul de conducere suspendat și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacǎu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Mi se pare chiar….de tot rasul. Sa te bage la inchisoare daca ai permisul suspendat, si daca nu ai permis sa iti dea cu suspendare. Romania te iubesc!

  2. Foarte bine, faptul ca altii fac puscarie putina fata de cat ar merita nu e motiv sa nu bucuram ca acest golan face puscarie pentru ca merita. I-as fi dat zece ani si confiscat masina. Legea e lege, si avem destui retardati pe sosele.

  3. pe mine tot cu permisu suspendat ma prins si imi e tare frica de inchisoare pt ca mie nu mi sa zis pe cate luni mi sa luat si deja trecuse 3 luni si sunt deja pe bara de aproape 1 an . cine ma poate ajuta va rog frm cu un sfat sau ceva va rog din tot sufletu am 26 ani si sunt din buftea 0761922434 va rog sa ma ajutati cu un sfat

LĂSAȚI UN MESAJ