Poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Buhoci, împreună cu cei ai Postului de Politie Parincea, jud. Bacău au acţionat, la data de 17.06.2015, in intervalul orar 08.00-12.00, pe linia depistării celor urmăriţi în vederea punerii în aplicare a mandatelor de executare a pedepsei cu închisoarea.

În acest sens, lucrătorii de poliţie au acţionat pe raza satului Nanesti, comuna Parincea, jud. Bacau, ocazie cu care au identificat un bărbat, de 31 de ani, din comuna Parincea, jud. Bacău, pe numele căruia fusese emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de către Judecătoria Bacău.

Cel în cauză fusese condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 8 luni, cu executare, pentru savarsirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat, conducere a unui vehicul având în sânge o alcoolemie peste limita legală şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

PUBLICITATE

Bărbatul a fost depus în cadul Penitenciarului Bacău, în vederea executării pedepsei.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ