In luna noiembrie, cotidianul Desteptarea a organizat un nou concurs pentru cititori. De acesata data, participantii la concurs au putut câstiga bilete la Concertul Voltaj de sâmbata, 15 noiembrie, ce va avea loc la Teatrul de Vara „Radu Beligan”, de la ora 19.30.

Intre 3 si 14 noiembrie, cititorii Desteptarii au trebuit sa decupeze tolonul din ziar, sa-l completeze si sa-l depuna la unul din cele doua puncte de publicitate din strada Vasile Alecsandri nr. 41 sau Bulevardul Unirii nr.11.

Extragerea a avut loc, vineri, 14 noiembrie, la ora 12.00, la sediul Desteptarea.

stef

Câstigatorii concursului sunt: Ion Simionescu, Daniel Macovei si Stefan Diaconu. Acestia au primit din partea ziarului Desteptarea câte doua bilete la concertul de sâmbata seara.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ