Zilele trecute, Colegiul National Pedagogic „Stefan cel Mare” Bacau a fost gazda unui eveniment inedit, care s-a bucurat de o participare numeroasa. Este vorba de cea de-a doua editie a concursului „IstoriA eL”, care de data aceasta s-a desfasurat on-line.

„Concursul a devenit regional si este cuprins în Calendarul Activitatilor Educative Regionale aprobat de Ministerul Educatiei pentru anul scolar 2015-2016. Pentru ca nivelul competitiei a crescut, si cerintele au fost mai multe la aceasta editie.

Concurentii s-au confruntat cu trei probe: un test de istorie în limba româna, un test de istorie intr-o limba straina, la alegere si realizarea unui Power Point, pe o tema data”, a precizat prof. dr. Liliana Adochitei, initiatorul proiectului.

PUBLICITATE

La concursul on-line au participat scoli din judetul Bacau, Suceava si Brasov, in total fiind inscrisi peste o suta de copii de clasa a V-a, a VI-a si a IX-a.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ