Elephant Bike Club Bacau organizeaza duminica, 19 aprilie, „Bacau Spring Race”, un eveniment ce se adreseaza tuturor iubitorilor de ciclism, mountain bike si de natura. Competitia se va desfasura in padurea Trebes, cu incepere de la ora 11.00, pe doua trasee de dificultate medie, Race-20 km si Family-10 km.

Competitorii de la Race -20 km vor fi impartiti pe categorii de vârsta, respectiv sub 18 ani, intre 18 si 29 de ani, intre 30 si 39 de ani, peste 40 de ani, elite open (doar pentru cei afiliati la cluburi profesioniste) si feminin open. La categoria Family 10 km se va participa in formula un adult plus un copil sub 14 ani.

Participantii la „Bacau Spring Race” trebuie sa indeplineasca anumite conditii, intre care, bicicleta sa fie in stare buna de functionare, casca de protectie obligatorie, numarul de participare in concurs (furnizat de organizator) si altele. Nerespectarea anumitor conditii duce la descalificarea participantilor.

PUBLICITATE

Câstigatorii vor fi premiati cu diplome si medalii pentru locurile I, II si III, plus produse oferite de sponsori. Premierea va avea loc la scurt timp dupa terminarea cursei. „Din informatiile pe care le avem, duminica vremea va fi superba, numai buna pentru o astfel de competitie. S-au inscris pâna in acest moment 160 de concurenti, iar lista de participanti este deschisa pe site-ul nostru www.elephantbikeclub.ro. Inscrieri se vor face si la fata locului si speram ca in total sa avem peste 200 de competitori. Startul se va da la ora 11.00 din fata Clubului Sportiv Ecvestru Decebal (varianta Margineni-Hemeiusi), iar atmosfera va fi intretinuta de Dj Cip si Magicianul Augustin, in calitate de MC”, a spus Marius Rebegea, organizator.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ