Ajuns, acum, la a IV-a editie, târgul vintage organizat de Asociatia pentru Promovarea Dezvoltarii Personale (APDP), coordonata de Carla Popa, a fost „un prilej de intâlnire fericita a celor mici cu cei mari”.

Evenimentul a avut loc la Scoala „Mihail Sadoveanu, duminica, si i-a reunit pe sustinatorii traditionali de la Scolile „Ion Creangã”, „Spiru Haret”, „Mihail Sadoveanu”, Liceul de Artã “G. Apostu”, Asociatia Sindrom Down, Parohia „Sf. Ieremia Valahul”, carora li s-au adaugat si cei de la Scoala „Miron Costin”. „Tarabele negustorilor au fost pline, creativitatea si ingeniozitatea lor stârnind admiratia cumparatorilor, care nu mai stiau, la un moment dat, unde sa-si opreasca ochii.

Daca vreunul dintre cumparatori a avut stabilit, de la inceput, un buget de cheltuit, trebuie sa va spun ca nu l-a respectat, tentatiile fiind multe si interesante”, arata Carla Popa. Ea recunoaste ca vina a fost a APDP, care a lansat provocarea de a alege „negustorul târgului”.

Acesta, pe lânga onoarea titlului, câstiga pentru clasa sa o vizita la Casa Memoriala „Nicu Enea”. Batalia a fost apriga, iar, in final, titlul a ajuns la echipa „Zuzu srl” a Scolii Gimnaziale „Spiru Haret”, coordonata de prof. Teodora Plaiesu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ