Asociatia “Scoala de Pian Dragos Lungu “, in parteneriat cu Fundatia “ACCUMM“ – Bucuresti si Primaria Municipiului Bacau, organizeaza Concursul International de Pian “Frederic Chopin“, concurs care anul acesta se afla la editia a III-a si se va desfasura in perioada 7 – 9 mai 2015, la Sala Ateneu din Bacau.

Joi seara, la orele 18,30, va avea loc deschiderea concursului, care va avea in program concertul castigatoarei editiei anterioare, Laura Balicov – Chisinau- Republica Moldova, in compania orchestrei Filarmonicii “Mihail Jora“ din Bacau.

Sâmbata, de la ora 10,00, va avea loc Gala Concursului, unde vor cânta cei mai buni concurenti selectati de juriu, si care vor concura pentru Trofeul concursului si Marele Premiu, ce va fi inmânat de d-na Monica Sachelarie, manager, sponsorul concursului.

La editia din acest an s-au inscris 33 de elevi-concurenti din tara si din strainatate. Juriul concursului este format din conf.univ.dr. Verona Maier – UNMB Bucuresti – presedinte, Pavel Ambrosie Ionescu – director Filarmonica “Mihail Jora“ Bacau, conf.univ.dr. – Mihaela Spiridon – Academia de Muzica “G. Dima“ Cluj – Napoca, prof. Larisa Jar – Liceul de muzica “ Ciprian Porumbescu“ – Chisinau, lect.univ.dr. Ioana Stanescu – Universitatea de Arte “George Enescu” Iasi.

Sponsorii concursului, iubitori ai muzicii clasice, promotori ai valorii micilor interpreti sunt Arena Residence, LivMed, BoFarm, Domeniul Burcilor, Arena Mall, Cofetaria Mirabel, Alice Cosmetics.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ