Asociatia “Şcoala de Pian Dragoş Lungu“, împreună cu Municipiul Bacău, Fundaţia “ACCUMM“ Bucureşti şi Filarmonica “Mihail Jora“ Bacău, vă invită la Concursul Internaţional de Pian “Frederic Chopin“, editia a V-a.

Competiţia muzicală se adresează preşcolarilor, elevilor din liceele de artă şi şcolile de muzică (clasele I – XII), studenţilor, precum şi masteranzilor din universităţile şi facultăţile de muzică, din ţară şi din străinatate.

Concursul s-a născut din dorinţa organizatorilor de a promova tinerele talente, din ţară şi din străinătăte, sub auspiciile unui mare compozitor şi pianist romantic.

PUBLICITATE

Deschiderea concursului va avea loc joi, 18 mai, ora 17.30, la Sala Ateneu, iar vineri, 19 mai, de la ora 19.00 – Gala Laureaţilor.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ