E vara, e vacanta, examenele s-au terminat, concediile sunt in toi, au venit si “stanierii” doldora de idei de prin Europa, Teatrul Municipal “Bacovia” va provoaca la Concursul de idei “Theaterstock BACAU – Festivalul TAU”. Esti inteligent, creativ, îti place sa scrii, sa lucrezi pe calculator, sa faci fotografii sau sa editezi filmulete?

Daca crezi ca sta în puterea ta sa faci lumea mai frumoasa, nu trebuie decât sa te alaturi organizatorilor Festivalului International de Artele Spectacolului “Theaterstock” Bacau pentru a gasi forme inedite de promovare a acestei fabuloase oferte, cel mai mare festival de arte ale spectacolului din România, care are loc in orasul tau, in perioada 1 – 16 august 2015. Si nu degeaba, sunteti amenintati cu interesante premii. Pentru a spera la o tableta, un laptop, un telefon mobil sau la un set de bilete la spectacolele din festival, trebuie sa alegi: fa o serenada festivalului în fata Agentiei de Bilete a Teatrului Municipal “Bacovia”, înregistreaza-te si trimite filmuletul, compune un imn Theaterstock în ritmuri hip – hop sau rock, creeaza un promo sau o fotografie de cover pentru Facebook, care sa promoveze festivalul, picteaza mai multe baloane cu numele Theaterstock si plimba-te cu ele prin oras, roaga-ti prietenii sa îti faca o poza si trimite fotografia, fa reclama într-un mod cât mai inedit unui spectacol preferat din program, puneti mintea la lucru si vino cu propuneri inedite, nastrusnice, spectaculoase, de impact si premiile nu te vor ocoli.

Daca ai intrat in joc, directorul festivalului si initiatoare concursului, actrita Anca Sigartau, provoaca artistul din tine cu o intrebare: “Daca ai fi directorul de creatie al unei agentii de publicitate, cum ai face promovarea festivalului?”

PUBLICITATE

Concursul are trei sectiuni: Foto (cu subsectiunile Proiect individual si Proiect de grup), Video (cu aceleasi subsectiuni), Text. Posteaza propunerile tale pe paginile de Facebook Teatrul Municipal Bacovia si Theaterstock Bacau si distribuie-le pe wall-ul tau sau trimite-le pe adresa teatrulbacovia@yahoo.com. Câteva cerinte: proiectele trebuie sa includa obligatoriu numele festivalului (Theaterstock), locul (Bacau) si perioada de desfasurare (1 – 16 august 2015) si, optional, sloganul primei editii, de anul acesta: “We are One”. Perioada de desfasurare a concursului este 10 iulie – 16 august 2015. Nici sa nu incercati, Teatrul Municipal “Bacovia” nu va promova propunerile discriminatorii, xenofobe, rasiste etc. sau care nu reprezinta valorile sale. Juriul, care le stie pe toate, nu admite contestatii: este suveran.

Pentru informatii suplimentare sunati la numarul de telefon 0735 521 591.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ