Sâmbata, fetele vor trece de la cratita la pedale

– Carla Popa vrea cu tot dinadinsul sa-i invete pe adolescenti cum se poate trai frumos si sanatos – In acest scop, presedinta APDP deruleaza proiectul “FAN, cu draga inima”, in cadrul caruia pustii discuta, bucataresc, fac sport.
– Urmatoarea actiune FAN va fi un concurs de biciclete in Gheraiesti

La a III-a editie a Zilelor Parcului Gheraiesti, Carla Popa ii cheama pe copii si tineri „la pedale”, mai precis la un concurs de biciclete.

Presedinta Asociatiei pentru Promovarea Dezvoltarii Personale (APDP) Bacau organizeaza aceasta competitie in cadrul proiectului ” FAN, cu draga inima!”, ce are drep scop sa-i implice pe copii si tineri in activitati care vizeaza dezvoltarea unui stil de viata sanatos.

PUBLICITATE

In cadrul aceluiasi eveniment, Zilelor Parcului Gheraiesti, APDP mai organizeaza un workshop cu tema ”Comunicarea nonviolenta in practica” si un flashmob ”FAN”.

„Urmarim educarea copilului pentru adoptarea unui stil de viata sanatos, pornind de la experienta proprie, care creaza nevoia de mai buna intelegere.

Folosim experimentul practic ca axa centrala in procesul de invatare si dezvoltare in cadrul atelierelor de informare, dezvoltare personala, educatie gastronomica si a celorlalte activitati – concurs de biciclete, flashmob, interviuri – ca sa le oferim copiilor instrumentele si contextul special pentru stimularea curiozitatii lor si a asimilarii de noi cunostinte si deprinderi”, a explicat Carla Popa.

Sustinatorii proiectului sunt Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului si Facultatea de Stiinte ale Miscarii, Sportului si Sanatatii Bacau. Pâna acum, proiectul APDP a cuprins organizarea de dezbateri si ateliere de gastronomie, care au avut mare succes.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ